matcher!

hejhej , inte hunnit blogga som vanligt .. spelade match med 96orna igår och 94orna idag , ingen av dom gick specielt bra om man säger så .. haha x)
men jag är iaf på sjukt bra humör! :D
vet inte varför med så är det :) ksk för att jag får spela fotboll det är det absolut bästa som finns (L)
skola idag segt och tråkigt men det går väll bra :)
imorgon ska vi fira rebecka som fyller 14 år idag grattis till dig sötnos :)
bloggar mer när jag kommer hem imorgon ha det bäst ! :D
// världens bästa louise

Lördag

hej! dålig uppdatering IGEN..
orkar faktiskt inte blogg , så det får komma ett inlägg lite då och då det får ni leva med :)
igår färgade jag håret iaf kommer en bild sen kan jag lova er :) blev väll rätt bra tror jag, typ som innan min färg åkte ur. idag vet jag inte riktigt än vad jag ska göra men hittar väll på ngt kanske drar och kollar på micha när hon tävlar sen :D om inte lycka till sötnos :)
imorgon smäller det!! Lysekil - Sais kl 2 i brastads plasgräs. en sjuukt viktig match man måste vinna!
haha så alla får komma och heja på oss (y) så det blir typ att vara där hela dagen :) träffar säkert massa folk och så. sen på onsdag tror jag det är kommer min mamma hem med massa kläder åt mig :DD
nu ska jag göra iordning mig så kommer en bild på mitt ny färgade hår sen.
// världens bästa louise

orkar inte blogga ..

orkar värligen inte blogga så mkt nu fullt upp varenda dag med den här fotbollen ...  imorgon blir det iaf ett til zonläger i hunnebostrand tror jag :) sen match i brastad på söndag kl 4 och massa träningar haha ..
och så imorgon ska det vara ngn fridrottsdag i skolan ? -.-
sen ska jag äta kebab för den som vill veta :d (y)
nu ska jag äta tårta och lite sånt efter som att min pappa fyller år! grattis till honom :)
skolan idag har vart rätt snabb kollat dansuppvisning och haft inställt och några tråkiga lektioner! blir nog ett inlägg sen så ha det bäst.
// världens bästa louise

fullt upp!

hallå! har verkligen inte hunnit blogg dom sista dagarna inte haft tid och aa lite såå.
kan iaf berätta lite vad jag har gjort! igår vaknade jag vid 10 tiden av att ngn knackade på dörren orkade inte öppna så jag låg kvar i sängen (a) sen ringde pappa så jag åkte hem till honom vid halv 1 sen åkte jag direkt till micha rebecka och emma vi grillade och hade supermysigt värkligen! älskar er. så jag kom hem vid typ 11 och då la jag mig i sängen och smsade :) idag har det vart skolan super segt slutade vid 3 så jag och emma drog först till konsum och sen till färjan , och efter en stund kom viking också. så jag var hemme vid 4 tiden åt och lite så sen tillbaka till lysekil för att spela match mot bullren tanum ?? minns faktiskt inte haha .. iaf vi förlorade med 2-1 ..
sen åkte vi hem och nu har jag duschat. härligt! får se om det blir ngn bloggning imorgon ska nog träning och vara med älsklingen:)
// världens bästa louise

22/5

hej! super härligt väder 27 grader! har legat ute hela dagen så haha nu är mina armar helt röda och de bruna kommer väll får vi hoppas ;) har precis äte och lite sånt med emilia. men nu är det för varmt för att sitta inne!
men nu kommer iaf några bilder från igår :)







// världens bästa louise

dagen med dom bästa!

hej alla bloggläsare :D dagen idag har vart så underbart bäst!
den började med att det var skolan , vart as konstigt väder idag sol regn sol regn sol ;o
iaf i skolan hände igen speciellt massa chill lektioner igen jobbigt bara dom dampande lärarna ;)
efter skolan gick jag och emilia hem så åt jag och hon , efter att tag gick vi hem till evelyn va där ett tag emilia sov och lite sånt höhö .. den drog vi hem och hämte pengar sen till konsum så jag fick köpa godis sen till viking för att köpa pizza som vi tog med oss till norrahamnen där vi satt och hade det BÄST :D
sen hem till evelyn igen en liten stund sen emilia för hon skulle fixa lite saken , sen gick vi ner till midgård för att träffa emilias mamma och någon mer så vi var där och prade med dom en liten stund och sen blev det stan , så sjukt kul med er tjejer älskar er :D(L)
kommer komma bilder när jag orkar hämta sladden :)
// världens bästa louise 

BÄÄÄSÄT (L)

hej hopp sjuk bra dag i dag kan man säga :D
deb började med att jag gick upp vid 7 gjorde iordning mig och sen dro jag och emilia till skolan vid 8.15 :)
sen började det med matte och vi hade vikarie GURKAN ;) men jag hade ingen mattebok så jag fick ligga och smsa :) se ifdrott ute och typ sola sen biologa där vi typ var och badade , sen skulle vi ha musik men den var ju så klart inställd som vanligt , så va hade typ 2 timmars rast till ssta lektionen som var elevens val härligt :) sen gick jag hem och sen kom emilia efter ett tag och jag gick med hon och hennes mamma när dom skulle äta pizza sen hem byta kläder sen upp till tröten med laget och typ spela brännboll och  massa kul , sjuäl blev man iputtat i än sjö , men det var allt lite kul hahha ;) kaske kommer video på det för se :)
sen gick vi hem och på vägen hade jag emilia sanne och linnea hur KUL som hällst , och nu har jag precis duschat så puss på denna underbart roliga dag :)
// världens bästa louise

SOOOOL (L)

shoooossann :D
härlig dag kan men og lungt säga! börja med att jag vaknar gjorde iordningen mig och sen gick till skolan med emilia , ´först hade vi engelska lika segt som vanligt ;) sen bild asso shit man orkade inte va där inne så sjukt varmt men vi gjorde igen ändå smsa ! :D sen mat , och efter det so, sen svenska i N1 hatar N salarna -.- så sjukt varmt och vi fick inte häller öppna fösnstret -.- sen språk som var i N2 ännu mer värme .. sen drog jag och emilia hem jag åt och sen låg vi ute och sola sjukt varmt :D efter det åt emilia sen gick vi ner till taxi och köpte glass och dom va helt konstiga typ gav oss fel och skit -.- iaf sen typ gick vi ut och satte oss på bryggorna och hade det bäst ! sen hem och nu sitter vi i hennes säng med våra älskade datorer (L) hahha ..
och nästa vecka blir det att färga det lite brunare än detta tror jag! :)

// världens bästa louise


...

Måndag: började med att jag vaknade hemme helt själv rätt härlgt faktiskt :)
ner till emilia och äta och lite sånt, sen skolan och i skolan hade vi typ svenska, egelska, kr, so idrott och pt där vi bara fick bullar sen gick vi igen höhö hääärligt ;) sen efter skolan gick jag och emilia hem och jag typ åt och lite och min mormor har ju kommit hunderbart -.- iaf sen blev det match för min del vinns med 8-4 härligt tjejer ;)
sen hem och smsa med älsklingen :d

Tisdag: jag vaknade och det började med att min mormor tog min mobil , helt cp -.- iaf gick ner till emilia ringde till pappa och han gjorde så att jag fick tbx mobilen. sen gjorde vi ordning oss och sen ner till ålevik och typ sjuornas dag haha våran klass kom sist så klart (y) haha sen drog jag och sanna hem till henne en liten stund setill stan och träffa viking och elias , mysigt ;) nu har jag ätit och pratar med emilia såå ska ner till henne nu sen träna så ni får ha det bästttt :D
// världens bästa louise

hemmma '

hhej bloggen , vid kvart över 4 ringde katarina och frågade om jag skulle åka med henne hem , och varför inte ? slipper ju åka båten då :) så jag packade ner alla jag skulle ha med mig på 10 minuter?! nytt rekort tror jag nog;)
iaf hon kom vid halv 5 och hämtade mig hemme hos min pappa och så åkte vi till lysekil :) så vi var hemme typ vid halv 6. sen dess har jag typ kollar på datan och den är HUUUUR seg som hällst -.- får typ damp kastar den snart i golvet asso! förvånar mig att jag har lyckas komma hit ;) haha .. har typ duschat och lite såt :) så nu ringer nog viking snart så det blir väll att prata med han ikväll och så kommer emilia hem vid halv 9 elr ngt ksk :) så vi ska typ äta och grejer , men jag uppaterer med imorgon! får nog bli ett snabt inlägg innan skolan för vet inte riktigt om jag hinner efter ska till hamburgsund och spela match! och det är samling kl 5  och jag slutar sent så vi får ta och se om det blir ngt inlägg det märker vi nog ;) pusss så länge ksk kommer ett inlägg sen :D
// världens bästa louise

lysekil laterrr ;)

sha alla läsare ;d
hitills idag har jag inte gjort så mkt ätit sovit smsat :)
haha faktiskt allt jag hunnit med hittils , älskligen skulle sovit hos mig idag
men tackvare min mormos så blev det inte så .. tyvärr men nästa helg så ska viking och emilia sova
hos mig så det blur säker bra iaf ;) är ju ensamm så haha vi kan allt ha de kul :)
iaf åker hem till lysekil senare tträffar ngt ksk ? får se hur det blir med det
men innan dess ska jag inte göra så mkt bara datan , ksk ringer viking sen också (y) :)
kommer nog  ngn bild sen också vi får se på det , bli med bloggning när jag kommer hem till min mamma ..
// världens bästa louise

hos rebecka :D

hej bloggen , igår åkte jag till rebecka vid 6 , vi va ute ett tag och såå , sen gick vi in och gjorde lite saker .. :)
kolla på tv och massa sånt mys :D sen vid 10 gick vi ner till vattnet och typ bara gick runt och hade nolife :)
ni som hörde oss ksk fattar hahah .. iaf vi gick typ och la oss vid 1 pratade och lite sånt :)
idag vaknade vi vid 10 gick upp och åt frukost , sen cyklade vi till tempo och köpte godis för 80 kr :o
sen hem igen och nu sitter vi och äter oss tjocka på godis :DDD
vet inte riktigt vad som hender sen men ngt trevligt blir det väll :d
// världens bästa louise

klippning ..

hej bloggen , imorse väckte pappa mig halv 10 -.- , och sa att jag skulle åka och klippa mig kl 11 :) så jag gick upp och åt och lite sånt sen åkte vi in till udevalla dit jag skulle klippa mig, och det blev jätte kort :'( iaf efter jag hade klippt mig åkte vi in till torp där jag fick köpt mig ett par byxor :) tack så mkt för det ..
sen typ handlade vi lite mat och massa sånt där tråkigt sen hem .. får se vad jag ska hitte på sen ksk ringa rebecka elr ngn får se :) ?
bjuder iaf på en sminkfri bild på mig och mitt kort hår ..

// världens bästa louise

Träning :)

Nu drar jag till micha sen kör hennes mamma oss till lysekil
och så ska vi träna 6-halv 8 härligt! upptaterar när jag kommer hem:D
så alla ni som läser bloggen får ha de bäst så länge :)
// världens bästa louise

blond vs brunett

hej bloggen , igår efter förra inlägget gjorde jag inte så mkt kollade på hockey tror jag och prata lite med älsklingen! och som ngn undra så är det viking som är "älsklingen" :)
jag vaknade vid 10 för att pappa väckte mig -.- verför vet jag inte medn han tkr att de är onödigt att sova länge som han väcker mig .. jag gick upp och åt lite sen har det bara vart MTV och datan :)
och jag har problem O.o ..  Jag vet inte vad jag ska ha för klänning på skolavslutningen hjälp mig gärna snälla :D

och ska jag va BLOND eller BRUNETT? :)

// världens bästa louise

11 - 12 maj :)

hej bloggen. blev ingen bloggning igår pga träningar och sånt , kan iaf berätt lite om dagen :)
först på morgon åkte jag till färjan som jag åkte med älsklingen och några .. sen var de skolan minns inte vad som hände .. efter skolan var de iaf kvarsittning för min del .. då satt älsklingen och vänta på mig nere vid färjan så jag gick dit och så åkte jag med han över och sen själv tillbaka igen mysigt .. blir nog att träffa han i helgen också och sen ska han sova hos mig :D vid 5 var d iaf träning sen ham med båten halv 7 IGEN ..
hem duscha sen ?? minns jag inte han inte blogga iaf ..

idag tog jag bussen till färjan som vanligt , och där satt älsklingen och några och vänta på mig (a)
åkte buss upp till skolan sen till datasalen och skriva engelska uppsats .. -.-
sen rulla bara dagen på segt gick de iaf men sov bordt so:n och spanska typ måla vi på talan (y)
efter skolan drog jag ner och köpte glass ?!?! sen hem med färjan halv 4 haha :)
nu har jag ätit lite och sitter här och typ fryser sönder -.-

nu när vi är lediga så länge så ska jag ta tag i bloggen haha kommer säkert inte bli ngt av det men jag ska försöka att fixa den nu faktsikt. måste hitta ngn som kan hjälpa mig elr så får jag fixa själv om jag lykas x)

// världens bästa louise

match time tagga tagga :)

hej bloggen hinner med än snabb uppdatering innan jag sticker till lysekil vid 5 ;d
dagen har gått super fort massa tråkinga lektioner men de har gått as fort härligt :)
tog halv 4 färjan med älsklingen elias och emma nice :)
kom hem för typ 30 min sen så jag har ätit och lite sånt så nu ska jag ta och gå o leta upp alla saken jag bähöver för matchen som , de är samling kl 6 och innan dess ska jag hem till emilia och till mamma och hämta saker :D
så ni för ha de bäst så länge så ksk jag uppdaterar när jag kommer hem :)
// världens bästa louise


jag hatar att fylla i detta -.-

shööö ;d efter förra inlägget drog jag till hallen där jag träffa underbara hanna , vi gick in och satte oss vid massa kommer inte ihåg alla men typ julia fanny fanny jossan amelie matilda melina rebecka och säkert ngn mer inte bäst på namn höhö .. iaf vi kllade när lysekil spelade mot krops vid halv 1 ?!? dom förlora tyvär och kom på en 6e plats tror jag vi kolla på resten av matchen och så lite sånt irsta vann grattis till dom .. vi träffade emma emma oliwer linnea efter ett tag också . och så vart de prisutdelning vid 3 typ efetr det gick jag hem för att jag skulle åka till pappa och typ säga hejdå till mamma som åker senare .. när jag kom hit gick vi på en promenad för att jag är så snäll och går men han när han vill gå ut hahah .. :) efter det har jag inte gjort ngt specielt bara vart hemma ätit och lite sånt kollat tv .. nu blir de mer data ksk ringer älsklingen sen får se :)
imorgon kommer de nog inte bli ngn uppdatering kommer nog inte hinne först skola till 3 halv 4 färjan hem äta direkt tbx till lysekil sen för att spela match Lysekil - smögen på gullmarsvallen kl 7 kom om ni vill :)
så vi får se om ni har tup ksk de blir en snabb uppdatering när jag är hemme och äter vi får se på de ..
// världens bästa louise

godmorgon ;d

hejhej bloggen :)
vaknade för en stund sedan gick upp och åt och lite sånt precis tagit på mig också .
ska dra till hallen för att kolla sista dagen på Lysekils open , lysekil spelar kl 12 ?
ska iaf träffa söta hanna där uppe , och säkert många mer får se ksk kollar finalen kl 2 också ska ju åka till pappa senare vid typ 4 .. efter som att min mamma ska åka till göteborg och senare ta ett flyg till turkiet utan mig ?!? ganska lågt att lämna mig hemma med mormor tkr jag .. men aja sånt är livet hon får bara dapm om jag tjatar :')
kommer säkert att få massa saken men än då :) fyller ju år på skolavlutningen så :)
blir att träffa mina sötnos sen också tror jag emma linnea camilla evelyn och mer säkert.
vill också säga grattis till Fanny och Alice som fyller 14 idag grattis sötnosar :)
// världens bästa louise

dagen (L)

hhej ;d idag har de vart bäst :) efter förra inlägget sminka jag mig och tog på mig och lite sånt :)
drog till hallen vid 12 där hanna och josefin var , vi kollade och vid 2 typ åkte jossan hem och då kom emma. sen gick jag hem och åt lite sen tillbaka direkt igen vi kollade mer handboll sen kom linnea och vi drog jag emma hanna och linnea till bowlingen vid halv 6 gick emma och hanne då kom emma m , så vi typ gick till viking och åt :) kommer komma en video senare när jag har fixat youtube när jag åker på ngn cykel hahah .. iaf efter vi vart där gick vi hem till emma och jag och hon spelade halo , haha inte för att jag var så speciellt bra på de men haha .. sen fick vi nolife så vi hälda vatten på folk som gick nedan för as kul 2 st ställde sig typ och skrek och fick damp O.o sen ringde älsklingen prata med han och vi gick till ica och där va dom som hade skrikit åt oss dom gick fan efter oss :o emma vart sjukt rädd så hon sprang iväg ovh linnea köpte godis , jag märkte ju inte så mkt för jag prata ju med älsklingen men haha .. :) vi drog sen till plasten där camilla och evelyn var sjukt kul hade vi , drev lite med folk och så haha .. ska träffa dom här älsklingarna imorgon också :D 
kommer komma bilder + videon imorgonn troligtvis :)
om ni vill fråga ngt är de bara att fråga jag är inte farlig höhö .. (: 
// världens bästa louise 

hjälp!

hej bloggen! nu behöver jag hjälp med lite olika saker ;)
finns de någon som kan fixa mig blogg ? ;d
typ designen headern och lite såt ? :)
och så vet jag inte hur jag ska färga mitt hår , vet ni någon fin färg?

iaf igår blev det ingen bloggning pga att jag inte han ..
jag slutade vid 2 och då gick man hem till emilia va där en stund , sen med fanny och hämta doris :)
viking och äta kebab med fanny :D sen ut med doris sen hem till fanny sen till hallen för att kolla handboll , LHK vann ju också sin första match med 19-17 mot helton ? aja grattis till er :) nu ska jag typ sminka mig och lite sånt smsat med hanna vi ska dra till hallen med några snart :D uppdaterar när jag kommer hem :)
och snälla svara på frågorna så är ni gulliga.
// världens bästa louise 

dagen :)

hej :) kom hem för typ 1 timme sedan .. va lite med emilia och så , nu har jag precis ätit och ska typ träna snart elr klockan 6 på plasten tror jag , för er som bryr er :)
skolan idag har iaf vart bäst , höhö ;d började med typ matte inte så kul då men det var inte så länge , sen idrott rätt segt men vi låg typ och sola på plasten så haha. sen va de biologi sämsta ämnet ;o hater de värkligen hela lektionen sat vi iaf och preta om hur hon skulle få oss att lyssna och va tysta ?!? haha hon är helt väck .
sen vad halv 2 var de musin med vikarie vi typ spela gittar men ingen gjorde de så vi satt och smsa och prata islt! nice! efter de drog jag och emma till bowligen där vi typ träffa ela sanna och elias , vi gick upp i ishallen och typ bytte om för elevensval idrotten , efter den va slut prata jag lite med viking och så ;) sen till skolan sen hem :)
// världens bästa louise

Dagens outfit ;)


jeans gina - 399:-
linne gina - 99:-
t-shirt bikbok - 199:-
tjocktröja bikbok - 399 ? :-

// världens bästa louise


härligt ;)

shaa bloggen :)
inte hunnit uppdatera pga match och så ..
iaf isöndags va jag o pappa och kolla på match Gurndsud-smögen 2-0 till grundsund grymt! :)
sen hem till mamma vid 6 som jag skrev , efter de blev de evelyn och emilia mys , evelyn åt glass på konsum och jag och emilia gick och åt kebebrulle på viking (y) efter det gick vi hem till evelyn och hoppastuttsmatta hahah sjukt kul får nog har inte skrattat så mkt på länge , får nog inte berätta vad som hände för emilia men sjukt skoj va det iaf .. :) igår va de då skola igen -.- slutade vid efter att ha gått långt bara för att man inte va med på idrotten .. sen direkt hem och äta sen tandläkaren vid halv 5 tog typ 1 halvtimmer för att deras saker inte funka ?!? sen snabbt hem igen för att byta om och åka tilll match i kungshamn , vi förlora med 7-5 men de va jätte bra för vi förlora med 11-1 sist gång så ;) vi va typ hemma vid 9 så jag duscha och åt och lite sånt så han inte med datan då häller .. sry för de men så är de , idag har jag iaf vart i skolan slutade halv 2 men fick vänta till 2 för att ha 1 timmes kvarsittning segt kan jag säga er ;) typ bara folk från våran klass där men haha .. alla förutom 1 va från våran klass .. xd nu är jag hemma vart med emilia en stund och nu ska jag dra och träna så ni får ha de bäst , ksk blir ett inlägg ikväll om ni har tur ;)
// världens bästa louise

grattis älskling <3

shaa bloggen :)
efter förra inlägget gick jag och tog på mig och sen direkt ut med pappa..
vi va ute i typ 1 timme härligt as skönt ute ju ;o
sen åt jag och lite sånt , sen direkt ut igen typ spela lite fotboll och sånt , mys!
nu ska jag packa mina saker för ska till mamma vid 6. men innan blir de att kolla fotboll i grundsund:)
och så alla vet fyller min älskling år idag, älskar dig mest 14 år nu, vi snart haft 10 härliga helt underbara år tillsamans vi träffades första gången när du flyttade till grundsund när vi skulle börja förskolan och allt va bara rätt från början vi va gjorda för att va bli bästa vänner, sen har vi hålltihop ända sen dess , även att jag flyttat ifrån dig och vi slutade nästan att träffas under 1 år , men jag flyttade tillbaka igen och nu är vi mycket igen underbart! MICHAELA FINN ALLRA BÄSTA VÄNN JAG KOMMER ALLTID ATT ÄLSKA DIG VAD SOM ÄN HÄNDER (L)
// världens bästa louise

SOOOOOOOOOL (L)

hhej, han inte med ngt mer inlägg igår blev bara tv och lite så ;)
idag vaknade jag vid 10 tiden , nice !
typ ätit och lite sånt, nu ska jag ut och typ hjälpa pappa med ngt ?
så ni får ha det bäst så länge :D
// världens bästa louise


hemmma ;)

hhej bloggen , dålig upptatering som jag sa innan inte uppdaterat som i onsdags tror jag ?!?
iaf i torsdags var de skolan kommer inte ihåg så bra vad som hände men vi hade inställd musik iaf (y)
efter skolan gick man hem till mamma för hon fyllde ju år , grattis till henne :)
vi åt tårta och sånt gott för mormor och morfar var där , vid 4 kom fanny emma och emma hem till mig för pappa skulle hämta oss och vi åkte till tanumshede för att tränna med bff , vi tränade 6-9 grymt kul , sjukt snälla folk och vi prata med typ massa vi ska spela mot på måndag när vi ska till kungshamn och spela ;) vid halv 10 kom emmas mammas killes bror ?? och hämta oss och vi va hemma typ kvart över 10. sängen direkt helt slut , tack för dagen tjejer sjukt kul!! igår var de då skola igen tråkigt som vanligt .. efter skolan gick jag emma och viktor ner till hemmakväll där rebecka var och väntade på oss för vi skulle hyra film och köpa godis. sen åkte jag hem till mig och va hemma i typ 45 min och sen hem till rebecka direkt igen, vi fixade lite saker typ tills kvällen som blev bäst . micha kom vid 5 och vi firade hon hade super mysigt såg på film åt pizza och massa :D
GRATTIS TILL MIN ÄLSKLING SOM FYLLER 14 IMORGON ÄLSKAR DIG MICHAELA (L)
vi somnade typ vid 2 elr 3 minns inte vad klockan var , och gick upp halv 9 för micha skulle till uddevalla och ta ett tåg vidare till skåne. så jag rebecka och emma såg på en till film och typ massa mer as kul:)
åkter hem vid 1 så har inte vart hemme så länge ätit och lite så.
idag ska jag inte göra ngt mer tror jag typ sova haha trött ..  ha de bäst tills jag skriver näst gång :)
// världens bästa louise

RSS 2.0